Kontorshotell Solna

Det pågår en geografisk kontorstrend där kontor med lättillgänglig pendling ökar i popularitet. Till Solna kommer du med både pendeltåg, buss, spårvagn och bil. Stockholm central når du på endast 10 minuter.

Många företag har fått upp ögonen för området Arenastaden Solna. Här finns flera av Sveriges riktigt stora bolag representerade på en liten yta med sina respektive huvudkontor. ICA, Vattenfall, Telia och SEB är bara några av företagen som har sitt säte här.

Jobba på kontorshotell i Solna

Att jobba på kontorshotell har sina fördelar. Koncentrera dig på jobbet och lämna all kontorsservice till den bemannade receptionen eller kontorschefen som finns till ditt förfogande. Får du besök välkomnas din gäst på ett professionellt sätt redan i entrén. I gallerian Mall of Scandinavia som ligger i Solna finns det ett elegant kontorshotell med flera abonnemang och kontorslösningar, vilket du kan läsa mer om nedan.

Kontorshotell i Mall of Scandinavia

Att arbeta på kontorshotell i Mall of Scandinavia är lyxigt. Gallerian erbjuder butiker, restauranger, biografer och kontorsplatser i toppklass. Quick Office kontorshotell i Solna är svårslaget när det kommer till läge och bekvämligheter. Det finns stora möjligheter att ”tänka utanför boxen”, varför inte ha produktlanseringar och andra events i ett showroom eller något elegant mötesrum? Här har varenda detalj tänkts igenom och stort fokus har legat på att skapa en storslagen känsla med hjälp av genomtänkt design. Koncentrera dig på jobbet och låt Quick Office Workspace-personalen ta hand om allt runtomkring. På kontorshotellet kan du välja mellan tre olika lösningar, som presenteras närmare i nästa stycke.

Vilken lösning passar ditt företag? 3 alternativ

1

Co-working

Det billigaste alternativet är att hyra in sig på ”coworking-flex”-ytorna. Med denna lösning har du ingen fast plats, vilket ger dig en fri känsla. Trots att detta är den enklaste lösningen ingår service som kopiering, scanning, print, bemannad reception, kaffe, wifi och mycket annat.

2

Eget kontorsrum

Detta är ”allt-i-allo”-tjänsten för dig som ofta är på kontoret och vill ha en fast plats att utgå från. Här har du tillgång till allt som krävs för ett modernt arbetsliv och du kan se fram emot mycket service och lösningar som finns till för att tillgodose dina behov. Denna lösning ger dig det bästa av två världar. Du får ett eget rum och kan samtidigt utnyttja kontorshotellets alla fördelar.

3

Mötesrum

Om ditt företag sitter i trångbodda lokaler kan det vara skönt att ta affärsmötet på ett kontorshotell. Detta alternativ kan också passa dig som jobbar hemifrån men vill ta ett möte på ett kontoret. Du hyr mötesrummet för de timmar du nyttjar rummet och utnyttjar såklart kontorshotellets service och tjänster under tiden du är där.

Nätverka på kontorshotellet

Kontorshotell bjuder in till umgänge mellan företagsgränserna, för dig som önskar det. Ta en eftermiddagsfika i business loungen och lär känna nytt folk. Kanske kan ni samarbeta i framtiden? Kontorshotell kännetecknas av en kreativ och avslappnad miljö.

Lär dig mer om Solna

Solna är ett populärt område för både boende och företag. Varför har detta område blivit så populärt på senare år? Områdets ökande popularitet kan förklaras med:

Goda kommunikationer

Det finns väldigt goda kommunikationer till Solna vilket gör det till ett populärt ”pendlarområde”. Via tunnelbanan Västra Skogen är du inne i centrala Stockholm på nolltid och det finns dessutom bra kommunikationer både norr- och söderöver. Läs vidare om Solnas kommunikationer och se hur du tar dig till Solna med:

  • Tunnelbana
  • Pendeltåg
  • Buss och tvärbana
  • Bil och parkering

Gynnsamt företagsklimat

Självklart drar Solna nytta av sin närhet till Stockholm men egentligen finns allt i närområdet. Solna stad har satsat målmedvetet på ett företagsklimat i toppklass vilket börjar synas i undersökningar som visar att de klättrar i kommunernas ranking gällande service och effektivitet till företagen. Ett bra företagsklimat och en blandning mellan både större och mindre företag gör Solna till ett kreativt centrum.